Home   ›   Voor wie

Voor wie

Wij zullen iedereen met respect behandelen. Onze trainers zullen zich altijd 100% inzetten om jou naar een beter niveau te coachen.
Wat we van jou verwachten is dat jij anderen ook respecteert, coachbaar bent en je inzet.

Bij CrossFit IJsselSterk train je niet voor dikke biceps of om er snel even goed uit te zien. Maar om écht fit te worden en daar hoef je niet al van alles voor te kunnen!

Fitheid, of fitness, zien wij als jouw vermogen om werk te verzetten. En om dat te vergroten gebruiken wij geen machines zoals bij een reguliere fitness, maar maken wij gebruik van conditionele oefeningen, gymnastische bewegingen en oefeningen met gewichten zoals een barbell of dumbbell. Door dit iedere dag af te wisselen in alle denkbare vormen, leert het lichaam weer meer te functioneren naar eigen potentie. Niet alleen in de sportschool, maar ook daarbuiten.

Naast de kwaliteit van onze lessen en trainingen, hechten we veel waarde aan de community. Deze motiveert elkaar niet alleen, maar maakt het ook veel leuker.

Ongeacht jouw doelen, ben je altijd welkom bij ons. Door afwisseling, uitdaging en plezier, ga je je beter voelen en dat ga je zien!